Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nachogratäng

 
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Gjorde en gratäng lite annorlunda än vanligt men god blev den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek färsen med lök och vitlök och blanda med tacokrydda och vatten. Samtidigt skär gurka, paprika i bitar och tomaten i skivor.
  2. Lägg ½ påsen nachochips i botten på en ugnsform och häll sedan hälften av färsen över.Strö över hackad paprika och skivad ost och lite ost, inte all ost.
  3. Lägg i resten av nachosen och lägg kvarvarande färs över. Häll över en burk valfri tacosås. Strö över den hackade gurkan och häll över en tredje del av en flaska mild kebabsås. Strö över osten som är kvar. Gratinera i 200° ca 10-20 minuter tills osten smält och fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.