Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nachogratäng

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god gratäng att ha till festen. Lätt att tillaga och väldigt omtyckt. Koka ris om man vill ha en middag eller om man vill ha ett stadigt tilltugg kan man ha det att dippa taco chipsen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen på 200 grader Man bryner nötfärsen i en stekpanna tillsammans med paprika och lök och majs med lite smör. När den är brynt tillsätter man en påse taco krydda , spä ut färsen med lite vatten om det behövs. Ta en ugnsäker form och på botten bre ut philadelphia osten på det brer men ut creme fraischén. Låt den brynta färsen svalna bara nån minut o häll sedan över den i ugnsformen och toppa med den rivna osten. In i ugnen i ca: 15 - 20 minuter
  2. Kan serveras men ris om man vill ha som middag eller taco chips att dippa med

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.