Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nachos med bönfyllning

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Nachos med olika sorters fyllning är alltid gott. Mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Lägg chipsen på en plåt med bakplåtspapper.
  3. Låt bönorna rinna av. Mixa dem i en matberedare till slät konsistens.
  4. Tillsätt lök, vitlök, salt och jalapeños. Bred blandningen över chipsen.
  5. Knaperstek baconet och fördela det på chipsen. Strö över ost.
  6. Grädda ca 5 min eller tills osten smält.
  7. Toppa med Old El Paso Picante Salsa Dip Medium eller Thick´n Chunky Original Salsa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.