Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nachos-snacks

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Detta är något som vi har serverat som tilltugg till och från i många år på våra kompismiddagar. Mycket gott till ex en iskall öl.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugen på 250 grader.
  2. Lägg nachosen en och en på en plåt. Dela varje salamiskiva i 3-4 trekanter. Lägg på ca 1 tsk salsa på varje och därefter en bit salami. Strö över riven ost.
  3. Sätt in plåten i ugnen och sätt på grillen. Det är färdigt så fort osten smält och börjar få lite färg.
  4. Servera ljumma eller kalla båda varianterna är jättegoda. Lägg dom bara inte på varandra på uppläggningsfat eftersom dom klibbar ihop då.

Kommentarer (1)

  • EKC6150 12 november 2009

    Väldigt enkelt,väldigt gott!!! Tack för receptet Mvh Jocke

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.