Mexikansk mat efter Thailändskt tillhör mina favoriter,en bra kvällsrätt är detta
Instruktioner
- Chunky homemade salsa: Lägg de krossade tomaterna i en sil och låt dem rinna av ordentligt.
Finhacka chilipepparn och koriandern.
Blanda tomater, chili, koriander, olivolja och vinäger i en skål.
Smaka av med salt.
Tillsätt mer chili spicemix om du önskar starkare smak.
- Guacamole: Dela avokodorna och ta ut köttet.
Mixa det tillsammans med lime och vitlök till en slät smet med en mixerstav.
- Rör i crème fraiche, cayennepeppar och salt.
- Bryn nötfärsen i smör eller olja i en stekpanna.
Tillsätt tacokrydda och vatten och rör om ordentligt.
Koka utan lock i 5-10 min. Smaka av med salt.
- Fördela tortillachipsen och köttfärsröran på 4 eldfasta tallrikar.
Strö över riven ost. Gratinera i 200 grader i 2-3 min.
Servera med guacamole, salsa och gräddfil.
Publicerat den
6 januari 2009
Liknande recept
Skriv kommentar