Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nässelsoppa med bacon och ägg

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En riktig vårsoppa

Ingredienser

Instruktioner

Skölj nässlorna noga. Smält smör, lägg i pressad vitlök, hackad gul lök och sambal oelek. låt allt mjukna utan att ta färg. Häll i nässlor och låt mjukna några minuter. Häll på vin och buljongtärning och låt puttra ca 5 minuter. Häll i grädde, creme fraiche och vinäger. Mixa soppan och späd med vatten till önskad tjocklek. Servera med knaperstekt bacon och kokta ägghalvor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.