Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nalle puh sill

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

För sill lovers

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta upp sillen ur lagen och skär sillfiléerna i bitar om de inte redan är det. Borsta apelsinen och riv av skalet på halva apelsinen.
  2. Pressa ur saften. Blanda saft och skal med crème fraiche, majonnäs, honung och peppar.
  3. Vänd ner sillbitarna. Låt gärna sillen stå övertäckt i kylskåp ett dygn.
  4. Garnera med dill.
  5. (Sillen håller sig fräsch i kylskåp 4-5 dagar.)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.