Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nasi Goreng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här varianten gillar jag.

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset vatten efter beskrivning på paketet. Skär fläsket i fina strimlor. Hetta upp oljan i en gryta. Bryn fläsket i oljan tillsammans med curry och paprika några minuter. Lägg lök, vitlök och vitkål ovanpå fläsket. Låt eftersteka sakta i 10 minuter med lock på grytan. Blanda så i det kokta, heta riset, saltet och soyan. Servera Nasi Goreng ur grytan. Garnera med ananas. Servera gärna medmango chutney.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.