Omtyckt av både vuxna och barn
Instruktioner
- Koka upp buljong och salt. Tillsätt ris. Sänk värmen och koka under lock i 20 minuter tills vätskan kokat in och riset är mjukt.
- Skär kasslern i strimlor. Hacka löken. Strimla vitkålen och paprikan. Bryn lök och vitkål i en gryta i smör tillsammans med curry. Låt det bli mjukt under lock, ca 10 minuter. Smaksätt med salt, paprikapulver och soja.
- Bryn kassler och paprika. Pressa över vitlöken. Blanda grönsaker och kassler i det varma riset. Vispa samman ägg. vatten och salt. Stek äggsmeten i smör på svag värme. Rulla ihop och skär den i bitar.
- Servera risblandningen på uppläggningfat. Garnera med omelettbitar, skalade räkor och jordnötter.
Publicerat den
12 maj 2008
Liknande recept
Skriv kommentar