- Serverar: 5-6 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
En enkel rätt som smakar underbart!
Instruktioner
- Skär köttet i strimlor (ca 1 x 2 cm) och bryn tillsammans med curryn i smör. Efterstek under lock på svag värme ca 10 minuter.
- Finstrimla vitkål och gul lök. Lägg i grytan med köttet. Tillsätt 2 dl vatten och sjud i ca 10 minuter under lock.
- Rör ihop ingredienserna till kryddblandningen och häll i grytan. Tillsätt eventuell mer vatten (vattnet ska nätt och jämnt täcka botten av tillagningskärlet). Låt grytan småputtra under lock tills kålen och löken mjuknat, ca 20-30 minuter.
- Servera med en klick fet crème fraiche.
Publicerat den
24 januari 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Tack för ett jättegott recept, är nybörjare på lchf men det kändes helt rätt och lagom fett. toppen rätt nu i höst när vitkålen är så billig. Jag använde färsk skinka.
Smaskigt.