Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Natalies chokladkaka

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Så smaskig....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förvärm ugnen till 190°C. Smält choklad och smör tillsammans i mikrovågsugn eller i en skål över hett vattenbad. Tillsätt sockret och låt blandningen svalna lite. Rör ner äggen ett i taget och rör ordentligt mellan varje med en träslev. Ha till sist i mjölet och rör tills allt blandats. Häll smeten i formen och grädda i 22 min – kakan ska fortfarande vara lite kladdig inuti. Ta ut formen, stjälp genast upp kakan och låt den kallna. Helst ska den vila till nästa dag.
  2. Tips! Servera kakan med kanderade citrusskal, färska bär eller karamelliserade mandlar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.