Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Naturligt glutenfri scones

 
  • Serverar: 1-4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Här är ett recept på ett urgott bröd som passar lika bra till frukost som till grytan eller soppan! När som helst, ett nyttigt, naturligt glutenfritt scones-bröd! Inspiration till brödet fick jag ifrån www.lissfit.com!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Vispa upp äggen och tillsätt sedan sirapen och vinägern. Blanda ihop de torra med äggblandningen.
  2. Det blir lite kletigt så ta en träslev och rör om med.
  3. Lägg degklumpen på en plåt med bakplåtspapper. Platta sedan ut den lite grann så den får ca 2 cm i höjd. Skär ett kors i mitten halvvägs ner i brödet. Grädda på 180 grader i ca 25 min. Brödet är klart när de låter "håligt" när man knackar på de underifrån och när de fått en fin yta.
  4. Låt svalna en stund på galler under bakduk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.