Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Naturligt glutenfria & mjölkfria chokladkakor

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Lättbakade och goda kakor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda de torra ingredienserna. Blanda sen i margarinet. Låt stå i kylskåp ca 1 timme.
  2. Rulla degen till tjocka längder, dela sen i 30 bitar. Rulla till kulor. Lägg på en plåt med bakplåtspapper, gaffla. Grädda i 200 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.