Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nektarinkaka

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Det enkla är oftast det goda, det är denna nektarinkaka ett bevis på!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Rör smör och socker poröst. Rör i äggen och tillsätt vaniljsocker, mjöl och bakpulver. Blanda ihop till en smet. Häll smeten i en smord form med löstagbar kant. Klyfta nektarinerna, stick ner i smeten. Grädda i 10 minuter.
  3. Rör ihop ägg och socker till fyllningen. Vispa grädden och blanda i. Häll smeten över frukten i formen. Strö över de hackade nötterna och grädda kakan klar, ca 30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.