Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nektarinkaka - LCHF

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Supergod nektarinkaka utan vanligt vetemjöl och socker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Kör ägg, smör, sötning och övriga torra ingredienser i en matberedare tills det blir en jämn smet och fördela i en smord springform.
  3. Skiva nektarinerna och blanda med kanelen och tryck ner snyggt i smeten. Grädda i 20 minuter eller tills kakan fått fin färg, känn efter med en sticka att kakan är klar.
  4. Servera med lättvispad grädde, en klick yoghurt eller ät bara som den är.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.