Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nektarinpaj

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Satt och bläddrade i veckorevyn på lunchen och hittade detta recept. Ska prova det nån dag.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Smält margarinet i en kastrull. Blanda alla torra ingredienser, lägg dem i kastrullen och rör ut. Rör samman till en deg som du trycker ut i en form. Skölj nektarinerna och ta bort kärnorna. Skär frukterna i klyftor Lägg alla ingredienser till fyllningen i en kastrull och rör så allt blandas väl. När allt är utfört och lite smetigt hälls fyllningen i pajskalet. Sätt in i mitten av ugnen ca 35 - 40 minuter. Servera med vaniljvisp eller glass.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Hallonmuffins 21 juli 2010

    Jättegod paj! hade inte tillräckligt med nektariner hemma så hackade ner en stjälk rabarber också, fungerade väldigt bra =)

  • melonia 4 september 2010

    Det låter mumsigt, jag ska testa det imorgon eftersom jag har en massa ouppätna nektariner hemma. :D.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.