Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nektarinsylt med smak av vanilj

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En otroligt god sylt. Detta recept har min dotter kommit på.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att skala nektarinen och dela den i mindre bitar, lägg i kastrull. Koka tills nektarinen är mjuk, då pressar man den till lagom stora bitar/konsistens. Tillsätt pektin, koka ca 5 min under omrörning. Skumma eventuellt om det behövs. Häll upp på varma väl rengjorda burkar.
  2. Tänk på att man med fördel kan ta hårda nektariner för de innehåller mer pektin, och de blir ju mjuka efter man har kokat dem.
  3. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.