Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nennes senapssill

 
Skriv ut

Jättegod sill som kan serveras till jul, påsk och midsommar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda senap, majonnäs, ätiksprit, strösocker och äggulor. Vispa ner oljan, lite i taget! Smaksätt med dill och ev salt.
  2. Häll av spadet från sillen och spola med kallt vatten. Låt sillen rinna av noga (om den inte är skivad, så gör det). Blanda den skivna sillen med senapssåsen.
  3. Låt stå i kylskåpet i två dygn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.