Neptunigratängen serveras gärna med pressad potatis eller ris till kolhydratsfolket.
Vi andra tar istället lite Neptuni till.
Instruktioner
- Lägg fisken i botten på en form. Salta endast om du tycker om mycket salt (sältan från romen räcker oftast). Pressa över lite citronsaft. Peppra.
- Stryk ut champinjonkrämen på fisken. Strö över dill och klicka över kaviaren. Vispa grädden hårt.
- Tänk på att klicka ut grädden sked för sked utan att kaviaren kladdar till det hela. Stryk försiktigt med en lilleman eller en palett för bästa resultat. Kaviaren ska bara smyga upp på ytan under gratineringen.
Grädda i 225º i cirka 20 minuter. Täck ev. med folie eller annat skydd på slutet.
Publicerat den
22 februari 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hej ! Detta låter väldigt gott, men vad är Neptuni ?? Hälsningar Ingrid