Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Busenkel och jättegod.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fiskblocket i en smord ugnsfast form, krydda med citronpeppar och dillkrydda, stänk lite pressad citron över.
  2. Smält margarinet i en kastrull tillsätt mixen, crème fraichen och matlagningsgrädden. Rör ihop till en tjock sås, häll den över fisken och sätt in den i ugnen på 200 grader i ca 20-25 min.
  3. Serveras med kokt eller pressad potatis och kokt broccoli.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Svesse60 7 oktober 2010

    Supergott! Får högsta betyg av hela familjen! /Eva

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.