Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nigella's Pepparkaksfyllning till Kalkon

 
  • Serverar: 8-12 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

från Elle Mat & Vin nr 4/2007

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka lök och äpple fint och stek i stekpanna med smör och olja i 10-15 minuter, tills de mjuknat. Tillsätt hackad bacon och stek ett par minuter. Tillsätt apelsinskalet.
  2. Ta stekpannan från plattan och låt svalna. Blanda i pepparkakssmulorna. Tillsätt ägg och peppar.
  3. Fyll kalkonen med fyllningen och bind ihop dess ben med ett snöre.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.