Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nils Emils lyxiga lax med färsk pasta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Denna lax har jag använt mig av och vill tacka mästerkocken Nils Emil för denna härliga och grymt enkla festrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen på 225 grader.
  2. Lägg bladspenaten i en ugnsäker form. Placera laxfilen ovanpå bladspenaten. Salta, peppra och häll över citronsaften efter behag.
  3. Häll över grädden och den rivna parmesanosten. Sätt in i ugnen tills rätten fått fin färg och laxen är genomstekt.
  4. Servera med färsk pasta tex tagliatelle..
  5. Mums!!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • annetteihl 7 november 2010

    Superenkelt-supergott, vardag som fest

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.