Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nil´s frysta cheesecake

 
Skriv ut

En supergod cheesecake!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält margarinet. Smula sönder kexen, blanda med kanel. Blanda sedan margarinet med kexblandningen.
  2. Tryck sedan kexblandningen i en form som är avlösbar en stor form. Tyck även upp på sidorna. Grädda i 200 grader i ca 15 minuter.
  3. Vispa fyllning 1. Vispa ihop ägg och strösocker. Blanda sedan ner osten och vispa.
  4. Vispa fyllning 2. Vispa grädden med vaniljsockret.
  5. Vispa fyllning 3. Vispa äggvitorna till hårt skum. Se till att du har riktig torr bunke och visp!
  6. Blanda nu ner vispgrädden i ost blandningen. Vänd sedan försiktigt ner i äggvitorna i ost och gräddblandningen. Häll ner smeten i den kalla kexbottnen.
  7. Ställ in i frysen ett dygn! Ta ut den 20 min innan servering. Servera med frysta bär.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.