Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nina Lincoln's Frozen Cheesecake

 
Skriv ut

En underbar chokladcheesecake!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krossa digestivekexen. Smält smöret och blanda det med kexsmulorna. Tryck ut blandningen på botten av en form med löstagbar botten, ca 25 cm i diameter.
  2. Smält chokladen. När chokladen svalnat något, blanda i en del av sockret, philadelphiaosten och vaniljessensen.
  3. Separera äggvitor från äggulor. Blanda ned gulorna i chokladsmeten.
  4. Vispa grädden hårt. Vispa äggvitorna med saltet till ett tjockt, fast skum och tillsätt resten av sockret försiktigt medan du vispar.
  5. Blanda ned vispgrädde och äggviteskum i chokladsmeten. Häll ned i formen. (Om du vill: garnera med pecannötter)
  6. Ställ cheesecaken i frysen över natten.
  7. Innan servering; låt den stå i rumstemperatur ett tag, så den går lättare att skära.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.