Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ninas gulaschsoppa

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 4 timmar
Skriv ut

Supergod tillsammans med vitlökscrème fraiche och ett gott bröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn köttet och löken. Krydda, men ej för mycket - bättre att krydda senare när alla ingredienser är med. Täck med vatten. Sjud i 1½ timme.
  2. Hacka paprikor, potatisar och morötter till lagom stora bitar. Tillsätt dessa samt resterande av ingredienserna och låt alltsammans sjuda i 2 timmar.
  3. Smaka av - tillsätt eventuellt mer kryddor och salt.
  4. Serveras med vitlökscrème fraiche eller ej smaksatt crème fraiche.
  5. Gott bröd och god ost till - mums.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.