Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Passar på buffébordet eller som tilltugg

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°
  2. Vispa äggen. Skala och riv löken och pressa vitlöken. Blanda med äggen. Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar.
  3. Skala och riv potatisen fint. Pressa ut vätskan. Blanda potatisen och potatismjölet i äggsmeten.
  4. Fördela smeten i 8 väl smorda muffinsformar (i muffinsplåt).
  5. Grädda mitt i ugnen ca 30 minuter.
  6. Dekorera dem med körsbärstomater, gärna lätt ugnsbakade.
  7. Gott till såväl oxfilé som falukorv, fågel eller fisk.
  8. Lycka till! Smaklig måltid.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • knuttea 2 mars 2009

    Inte värt allt jobb om man som jag måste handriva ingridienserna Knutte

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.