Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nizzasallad med kall sås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En klassisk sallad från Franska Rivieran. Njut av läckra smakkombinationer och vackra färger.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen, låt svalna.
  2. Koka haricots verts och spola dem kalla.
  3. Skala löken. Skär potatis, lök och tomater i skivor.
  4. Dela salladen i bitar. Skala äggen och skär i klyftor.
  5. Låt tonfisk och sardeller rinna av men spara 3 msk av oljan. Blanda alla grönsaker med oljan i en vid skål.
  6. Lägg i äggklyftor, tonfisk, sardeller och oliver. Ringla över lite av såsen.
  7. Servera resten till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.