Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nobissås

(1 kommentar)  
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Lägg ner ägget i kokande vatten. Koka i 3 minuter - varken mer eller minre. Knäck ägget och gröp ur det med en sked direkt ner i matbererade. Tillsätt senap och droppa ner vinäger och olja under vispning. Smaksätt med salt, pappar och vitlök. Blanda sist ner gräslöken.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • meriksson 18 januari 2008

    Mycket gott till dubbelmarinerad oxfilé. Jag har även blivit informerad att man inte skall ha den i aluminiumkärl. mvh, Mikael

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.