Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nöt- och daimkakor

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Söta kakor som går snabbt att göra och ännu snabbare att äta upp! Glutenfria

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Mal hasselnötterna i mandelkvarn och blanda med socker. Rör i äggen och vänd i krossad daim.
  3. Klicka ut smeten på plåtar med bakplåtspapper. Garnera med färgade chokladlinser. Grädda kakorna mitt i ugnen i ca 8 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.