Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nötbågar med apelsin

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

En nötkaka med ringlad choklad, gott till en kopp kaffe!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mal nötterna. Hacka chokladen. Blanda nötterna med choklad och florsocker.
  2. Vispa vitorna till riktigt hårt skum och vänd ner det tillsammans med apelsinskalet i nötblandningen. Rulla ut längder (ca 2 cm breda) med hjälp av lite florsocker. Skär i bitar och forma till bågar.
  3. Grädda mitt i ugnen på 200 grader ca 8 minuter. Låt svalna.
  4. Smält chokladen, ringla den över kakorna.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Vetebullen 12 december 2008

    Påminner om Biskvier och är glutenfria. Mums!

  • danielio-vik 24 mars 2013

    Lätt att göra, skulle dock använt bakplåtspapper... Smakmässigt en 4 av 5.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.