Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nötchokladrutor

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Goda rutor med glasyr på.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda och vispa ner avsvalnat fett och vatten. Vispa i mjöl och bakpulver. Bred ut smeten i smord och bröad 20x30 cm form eller rund 25 cm i diameter.
  3. Blanda ingredienserna till glasyren i en kastrull och hetta upp utan att koka. Tag ut kakan och bred på glasyren. Grädda färdigt i ytterligare 10-12 minuter.
  4. Grovhacka och strö på chokladen som smälter av kakans värme. Skär kakan i bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.