Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nötfärsbiffar med rostade grönsaker

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En rejäl färsbiff med solrosfrön blir veckans GI. Massor med härliga grönsaker och en krämig sås kan man också unna sig!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mosa ihop fetan med lätt créme fraichen.
  2. Fräs grönsakerna i en stekpanna med olivolja, salta och peppra. Efterstek i ugnen, 200 grader i 10 minuter.
  3. Arbeta ihop färs, vitlök, frön, grädde och kryddor. Forma biffar.
  4. Stek dem på medelvärme i matolja i 5–6 minuter. Servera med tillbehören.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Molgan 3 november 2010

    Tack för ditt recept. Det blev gott! mvh Molgan

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.