Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nötfärsbullar

 
Skriv ut

Mina egna köttbullar, barnens favorit, inte magra precis. Men fett är gott...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ströbröd, varmakoppen, grädde eller mjölk och de rivna lökarna. Riv ner buljongen. Låt svälla ca 20 minuter.
  2. Blanda i köttfärsen. Krydda efter smak.
  3. Rulla till valfria stora köttbullar och lägg dom på en ungsplåt med kant, smörj den lätt med smör eller olja. Grädda mitt i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter, tiden beror på hur stora dom är. Mina är som mamma scans köttbullar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.