Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nötkaka med kesogrädde

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En nyttig variant av kaka

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mal nötterna, blanda dem med grahamsmjöl, skorpsmulor och bakpulver.
  2. Smält smör och blanda i honung och filmjölk.
  3. Blanda ihop torra och våta ingredienser väl. Häll smeten i smord och bröad form. Grädda ca 45 minuter på 200 grader.
  4. Låt kakan kallna, dela den i två delar och bred äppelmos emellan.
  5. Blanda vispad grädde och keso, bred det över kakan. Garnera med äppelklyftor med skalet kvar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.