Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nötkolasnittar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30-50 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

mmmmums

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör och socker mjukt eller använd elvisp. Rör i sirap.
  2. Blanda de torra ingridienserna i en annan skål. Tillsätt dem sedan och rör ihop till en fast men inte smulig deg. ( börja med 2 dl mjöl och tillsätt resten sedan. Gjorde dem efter hand och vet inte riktigt hur mycket av allt jag använde. )
  3. Dela degen i tre delar. Tryck ut dem till långa smala längder på en plåt. Platta till med en gaffel. Grädda i 10-15 minuter 200 grader
  4. Skär i sneda bitar när fortfarande är varma. Låt svalna på galler så de blir knapriga. Förvara torrt.

Kommentarer (1)

  • Piinar 2 april 2009

    Mina får aldrig några fina sprickor, de blir bara helt släta :(

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.