Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nötkrokant

(1 kommentar)  
Skriv ut

Gott och enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda sirap, socker och matfett i en kastrull och koka på jämn värme i 5 minuter. Tillsätt vaniljsocker och mandel och koka i ytterligare 3-4 minuter. Häll upp smeten på bakplåtspapper. Skär nötkrokanten i bitar innan den hårdnar. Förvaras torrt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Maripoosa 21 augusti 2008

    Mmm lät super. Kan man ta nåt annat ist för Muscovadoråsocker? typ farinsocker?? Vill testa att göra det här och när jag har gjort det kommer jag med stjärnor!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.