Nötmaräng och exotisk grädde i fort mixade bakelser.
Underbart enkelt och lyxigt!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
Finhacka hasselnötterna. Vispa äggvitorna till ett hårt skum med helt torra och rena redskap.
Tillsätt sockret i omågngar.
- Lägg lite av nöthacket åt sidan till garnering och blanda resten med mjölet och kakaon.
Vänd försiktigt ner i marängsmeten.
Bred ut smeten på bakpappersklädd plåt och strö på resten av hasselnötshacket.
- Grädda mitt i ugnen ca 20 minuter.
Stjälp upp kakan på ett nytt ark bakplåtspapper och dra av papperet som kakan gräddats på.
Låt kallna.
- Vispa ihop grädden ordentligt med moussepulvret. Skär mangotärningarna i något mindre bitar och tillsätt dem och kärnorna från passionsfrukten i grädden.
- Skär upp kakan i 18 bitar.
Lägg en bit på varje tallrik, lägg på lite fyllning och sist en kaka som lock.
Publicerat den
20 november 2010
Liknande recept
Skriv kommentar