Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nötmaränger med chokladsmörkräm

(1 kommentar)  
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Delikat dubbelmaräng med en läcker chokladsmörkräm emellan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Mixa nötterna i en matberedare. Vispa vitorna till hårt skum. Vänd ner florsocker och nötter. Klicka ut smeten med en liten sked till 50 små kakor på plåtar med bakplåtspapper. Grädda i nedre delen av ugnen 12 – 15 minuter.
  3. Låt kallna. Rör ihop smör, florsocker och kakao. Rör i konjak. Lägg ihop kakorna två och två med kräm emellan.
  4. Tips! Godast nybakade men håller även fint i kylen i en lufttät burk. Går även bra att frysa in.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bikbok 28 februari 2011

    Tack för flera fina recept :) /bikbok

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.