Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nötpanerad gösfilé mef remouladsås - LCHF

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Toppengod LCHF fiskrätt. Som pricken över i - en hemgjord remouladsås. Den blev supergod!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda sötmandel och hasselnötter och kör dem till "mjöl" i mixern. Inte alltför finfördelat, blir lite krispigare yta då. Salta & peppra nötblandningen. Använd det till att panera med.
  2. Gör sen på vanligt sätt - doppa fisken i ett uppvispat ägg och sedan i nötblandningen. Stek i rikligt med smör.
  3. Sås: Blanda alla ingredienserna till såsen. Låt den stå till sig nån timme i kylen den blir godare då.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.