Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skriv ut

Mycket gott och nyttigt pålägg.

Ingredienser

Instruktioner

Nötterna rostas, mals och blandas med rumsvarmt smör. Honungen och citronsaften tillsätts( ev vanilj). Allt blandas och fylls i skruvlocksburk. Finfördelad torkad frukt kan också ingå i pålägget men minskar då hållbarheten.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • denihed 14 december 2010

    m bnvcxz<f<vn mb

  • denihed 14 december 2010

    m bnvcxz<f<vn mb

  • Lillill 16 juli 2011

    Ett par frågor: Hur länge kan nötpastan hålla sig, om den står i kylskåp? Vad passar den bra till, kex eller..?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.