Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nötsnittar med choklad

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Ur en bilaga till Hemmets Veckotidning från 1987

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda alla ingredienser till kakorna i en kastrull och låt koka upp. Sjud under omrörning några minuter. Häll upp smeten på bakpappersklädd plåt och grädda i 8-10 minuter tills hela kakan fått ljus färg. Skär den stora kakan i 3 cm breda band medan den ännu är varm och skär i sin tur dessa till sneda snittar. När kakorna kallnat lossas de och ena ändan doppas i smält blockchoklad, som får stelna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.