Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nöttoppar

 
  • Serverar: 45 portioner
Skriv ut

Kakorna går att göra på vilka nötter som helst, jag använde en blandning av valnötter, hasselnötter, mandel och pecannötter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Mixa nötterna fint i en mixer, blanda ner socker, smör och ägg. Mixa till en jämn smet.
  3. Klicka ut smeten med två skedar på plåtar med bakplåtspapper. Sätt en hasselnöt på toppen av varje kaka.
  4. Grädda i mitten av ugnen i 12 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.