Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nöttryffel

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Julgodis

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela chokladen i mindre bitar. Koka upp grädden och tillsätt chokladen. Låt den smälta under omrörning.
  2. Rör i smör och florsocker. Rör till en slät smet. Tillsätt finhackade nötter. Ställ chokladen att stelna kylskåpet.
  3. Forma runda kulor av tryffeln. Rulla dem i Råsocker Strö. Lägg kulorna i små pappersformar och förvara dem kallt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.