Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Noisetter med potatisgratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En bra rätt när man har bråttom. Hotta gärna upp den frysta potatisgratängen med lite extra kryddor och grädde och servera med kall crème fraiche med bearnaisesmak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en gratängform och häll den gratängen, tillsätt ev. lite grädde eller mjölk om du vill ha den krämigare, platta till ytan med en stekspade och strö på lite ströbröd och riven ost. Grädda i 200 grader enl. anvisning på påsen.
  2. Banka ut köttbitarna något, salt och peppra och vänd dem i vetemjöl. Stek i lite olja ett par minuter på varje sida.
  3. Servera med gratängen, uppvispad kall crème fraiche med bearnaisesmak och grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.