Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Non-Stop chocolate cookies

 
Skriv ut

Söta, stora kakor som dessutom ser festliga ut. De är perfekta till barnkalaset.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda margarin, socker, ägg och vaniljsocker i en matberedare, så att det blir en krämig smet.
  2. Blanda mjöl, kakao, bakpulver och salt. Rör ner mjölblandningen i äggsmeten. Blanda ordentligt till en seg massa.
  3. Klicka ut 2 msk smet till varje kaka på 2 plåtar klädda med bakplåtspapper. Lägg ca 12 kakor per plåt och låt varje kaka få ett par centimeters mellanrum. Kakorna flyter ut vid gräddningen.
  4. Placera 5 eller fler Non-Stop-knappar på varje kaka. Grädda kakorna i 175-graders ugn i ca 15 minuter och låt dem sedan svalna på ugnsgaller.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.