Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nonstopkakor

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 25-30 portioner
Skriv ut

Supergoda och barnsliga kakor som blir en strykande åtgång!

Ingredienser

Instruktioner

1. Rör smör, farin, socker och vaniljsocker vitt och pösigt. Tillsätt ägget och blanda ordentligt 2. Hacka jordnötterna grovt och rör ner i smeten blandat med mjölet och bakpulvret. 3. Klicka ut smeten på plåtar med bakplåtspapper. Ge kakorna utrymme för de jäser upp under gräddningen. Ca 1 1/2 -2 msk blir bra. Platta till smeten något, och tryck dit tre nonstop i varje kaka. 4. Grädda kakorna i mitten av ugnen, ca 5-8 minuter. Låt kakorna svalna på plåten.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • cutech 18 februari 2011

    Hur många grader skall man grädda dem på ?

  • Varglars 23 september 2014

    Hej! Ja hur många grader skall det vara...?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.