Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nonstopkakor

 
Skriv ut

Kakor som man inte kan sluta äta, därav namnet.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Smält margarin och låt det svalna. Hacka blockchokladen grovt. Blanda strösocker, brun farin, uppvispat ägg och det smälta margarinet i en bunke. Blanda mjöl, vaniljsocker och bikarbonat. Rör ner mjölblandningen i smeten. Blanda sist i chokladen. Klicka ut ca 1 tsk/kaka på plåt, inte för tätt. Grädda ca 8-9 min mitt i ugnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.