Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Norgetårta

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Mycket gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Botten: Äggvitor vispas till hårt skum. Skållad, mald mandel och strösocker röres ned i skummet.
  2. Gräddas i 180 grader ca: 20-25 minuter. Gärna en form med löstagbar botten.
  3. Låt svalna i formen.
  4. Vispa grädde hårt, Tillsätt strösocker. Hacka dubbeldajm och rör ned. Tillsätt äggulor och rör om.
  5. Bred krämen över bott och frys sedan kakan.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.