Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Norrländsk entré.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Mums, mums.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Potatisen kokas i lättsaltat vatten ca 15 - 20 min el tills de känns färdiga. Rulla sedan en baconskiva runt varje potatis och fäst med tandpetare, stek i panna.
  2. Blanda messmör, grädde och sirap i en kastrull och låt koka upp försiktigt. Strö den finhackade persiljan ovanpå. Smaka av. Sätt i nya tandpetare för att kunna dippa baconpotasen i messmörsdippen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.