Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Norrländska mexikanare

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det enda som är norrländskt i denna rätt är tunnbrödet, sen är det Mexico för hela slanten. Men väldigt gott och mättande.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225º.
  2. Hetta upp margarinet i en stekpanna. Stek färsen smulig. Krydda med tacokrydda.
  3. Kärna ur och tärna paprikan fint. Skiva oliverna.
  4. Lägg ut tunnbröden och fördela potatismoset på bröden. Lägg på färs, paprika, oliver och majs. Smula över fetaost och rulla ihop bröden.
  5. Lägg bröden i en ungsform och toppa med riven ost. Gratinera mitt i ugnen tills osten har smält och rullarna är varma, ca 10 minuter.
  6. Servera med sweet chilisås och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.